Båt

Nu har vi äntligen funnit ett bra sätt att hantera våran uthyrning av båtar. Både var båtnycklarna finns att hämta och hur man går tillväga hoppas vi kommer att fungera. Gör så här!

Ring till våran båtuthyrare Johan Norrström på telefonnummer 0725265829 för att få bekräftat att båtar i den sjö du vill fiska är lediga. Som motbekräftelse skickar du ett MMS till Johan på din swish skärmdumpsbetalning till nummer 1235285762 där du i textfältet specificerat ”Båt Mellansjön 26/5 P Söder”. Som SMS svar får du då tillbaka en fyrsiffrig kod som passar till den båtmärkta boxen* sittande på Åbyggeby bybastu husvägg Forsbyvägen 235 (baksida). Båten med tillhörande nyckel hyres/dygn dvs kl. 00:00 påbörjat dygn till likaledes 24:00. Nyckeln skall därefter omedelbart återställas i sin rätta box. För er som bor i Gävle med omnejd passeras denna adress på väg till och från våra fiskevatten.

* Vi har 5 båtboxar/båtar. Mellansjön 1 och 2 samt Fjärden 1, 2 och 3. Se bild nedan

Här hittar du våra båtboxar https://kartor.eniro.se/m/nIp8O

Behöver du även köpa medlemskort/dagkort följ länk

För att se kostnader för båtar, stugor och medlemskort följ länk

Kom ihåg att ta med ett lättare ankare och ankarlina när ni hyr båt. Kan även vara bra att ta med något att ösa med då våra öskar har en tendens att försvinna.

Du får även ta med din egen båtmotor om du har möjlighet till det

Minneslista vid hemresa från våra båtar

·    Dra upp, förtöj och lås fast båten på därför avsedd plats. Åror skall låsas fast i förtöjningskedja

·    Skölj ur och rengör insidan från smuts.

Lämna båten i det skick du vill att den ska vara när du själv kommer!

Följer man inte ovan kan ett vite på 500kr avkrävas den som hyr

Båtboxar