Smörnäs

Hittills dags har Smörnäs endast haft telefontid under helger. Från och med den 1:a juni slår dom dock upp portarna dygnet runt. Ni vet väl också att efter leken är fisken på hugget, nämligen NU. Så passa på att förbättra ditt PB på både gädda och abborre. Till höger här intill ser du hur du går tillväga när du hyr båt/stuga.

Våga vägra

En soldat springer fram till en nunna. Med andan i halsen frågar han: – Snälla, kan jag få gömma mig under din kjol? Jag förklarar senare. Den vänliga nunnan går med på soldatens önskan och låter honom krypa in. Kort därefter springer militärpolisen förbi nunnan. De stannar till framför henne. – Syster, har du sett en soldat springa förbi här? frågar de. – Nej, inte i dag mina herrar. Gud välsigne er, svarar nunnan. Polisen springer vidare och soldaten kryper fram från sitt gömställe under nunnans kjol. Han reser sig upp och tittar på henne med ett leende. – Jag kan inte tacka dig tillräckligt mycket, syster. Du förstår, jag vill inte åka iväg och kriga i utlandet. – Jag förstår helt, säger nunnan. Soldaten funderar ett slag. Sedan tar han mod till sig och säger: – Jag hoppas att det här inte är ohyfsat, syster, men du har verkligen ett par fantastiska ben. Då svarar nunnan: – Tja, om du hade tittat lite högre så hade du sett ett par fantastiska pungkulor… Jag vill inte åka iväg och kriga heller!

Nu drar vi igång sommarsäsongen för fulla spjäll

Efter den något tröga starten på våren ser det nu ut som den kommit för att stanna. Vi passar naturligtvis då också på att dra igång sommarsäsongen för fulla spjäll. Alla våra stugor och båtar är nu uthyrningsbara och som vanligt, är det först till kvarn som gäller. Kolla in kolumnen här till höger för att se hur man går till väga.

Under Kristi Himmelfärdshelgen når man Smörnäs på tel. 0702612365

Ha en skön sommar,  då kanske lite bakom flötet hoppas vi i KSK