Att hyra båt

Nu har vi äntligen funnit ett bra sätt att hantera våran uthyrning av båtar. Både var båtnycklarna finns att hämta och hur man går tillväga hoppas vi kommer att fungera. Hur man gör kan du läsa om på bifogade bilder men här följer en förenklad beskrivning.

Ring till våran båtuthyrare och tillika klubbordförande Lars på telefonnummer 0702923591 för att få bekräftat att båtar i den sjö du vill fiska är lediga. Som motbekräftelse skickar du ett MMS till Lars på din swish skärmdumpsbetalning (till nummer 1235285762) där du i textfältet specificerat ”Båt Mellansjön 26/5 P Söder”. Som SMS svar får du då tillbaka en fyrsiffrig kod som passar till den båtmärkta boxen* sittande på Åbyggeby bybastu husvägg Forsbyvägen 235. Nyckeln skall efter fisket omedelbart återställas i sin rätta box. För er som bor i Gävle med omnejd passeras denna adress på väg till och från våra fiskevatten.

* Vi har 5 båtboxar/båtar. Mellansjön 1 och 2 samt Fjärden 1, 2 och 3.

Här hittar du våra båtboxar https://kartor.eniro.se/m/nIp8O

Behöver du även köpa medlemskort/dagkort följ länk

För att se kostnader för båtar, stugor och medlemskort följ länk

Kom ihåg att ta med ett lättare ankare och ankarlina när ni hyr båt. Kan även vara bra att ta med något att ösa med då våra öskar har en tendens att försvinna.